Deze chambres d'hôtes is gelegen in de Puy-de-Dôme, in het hart van het Parc National des Volcans en het pittoreske dorpje Olloix, omringd door adembenemende vergezichten. Het robuuste huis, waarvan het fundament een ruim 200 jaar oude boerderij is, beschikt over 3 ruime gîtes en 4 gezellige luxe chambres d’hôtes.

Vanuit Olloix, in de mooie natuur van de Puy de Dome, kan de sportieve én de recreatieve wandelaar, zijn hart ophalen. Vanuit de achtertuin kunt u starten met een wandeling van 4 tot 30 km. Naar de Gorges de la Monne of een langere wandeling naar bijvoorbeeld Saint Nectaire of lac Aydat.

De GR 30 en een route van St. Jacques de Compostelle lopen hier langs de deur. Wilt U wat verder van huis starten of vertrekken, de eigenaren van deze accommodatie brengen u in overleg, maximaal 30 km (2x per week gratis).

's Winters vindt U op ruim een half uurtje rijden van Olloix de skigebieden van Super Besse en Mont Dore. Ook kunt u op verscheidene plaatsen o.a in “Domaine Nordique de Pessade” langlaufen, sneeuwwandelingen maken op zogenaamde ‘raquettes’ en zelfs tochten maken op een hondenslee. Deze accommodatie beschikt ook over een Finse sauna voor 4 à 6 personen.
De accommodatie tijdens deze wandelvakantie:

U verblijft tijdens deze wandelvakantie in chambres d'hôtes Olloix.In de grote tuin kunt u in de schaduw van fruitbomen of op het zonnige terras volledig tot rust komen en genieten van het uitzicht. Vanuit de achtertuin starten verschillende wandelroutes en Olloix is door zijn centrale ligging een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken. In de directe omgeving is er een ruime keuze aan activiteiten; van cultureel tot sportief en van ontspannend tot avontuurlijk. Klik op de foto's voor meer foto's en informatie:
Tarieven,
Kosten op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer:
WOLLOIX, 6 nachten, september t/m juni, p.p.:
€ 300,= | RESERVEREN
Bijzonderheden:

Bij de prijs inbegrepen: 6x overnachting in kamer Bluet of Chambre des Ayres, 6x ontbijt, 4x diner, 5x lunchpakket, éénmaal gratis gebruik sauna, gebruik wandelkaarten, eventueel vervoer in overleg.

Dit arrangement kan niet geboekt worden in de periode juli en augustus.

Indien u uw wandelvakantie wilt uitbreiden met een extra overnachting, dan kunt u dat bij de reservering aangeven. Wij laten u dan weten wat de meerkosten zijn.

Deze wandelvakantie wordt sinds 2007 georganiseerd door de eigenaren van de chambres d'hotes in Olloix..

Vanuit de achtertuin kunt u starten met een wandeling van 4 tot 30 km. Naar de Gorges de la Monne of een langere wandeling naar bijvoorbeeld Saint Nectaire of lac Aydat.

De GR 30 en een route van St. Jacques de Compostelle lopen hier langs de deur. Wilt U wat verder van huis starten of vertrekken, de eigenaren van deze accommodatie brengen u in overleg, maximaal 30 km (2x per week gratis).

Het hele jaar, uitgezonderd juli en augustus, is dit wandelarrangement mogelijk